Shaklee Distributor vs Mary Kay Beauty Consultant

June 03, 2017



Assalamualaikum..
Selamat Berpuasa 😊😊😊

Bertemu kembali setelah tidak lama bersiaran. Beitulah bila sibuk dengan tugas dan tanggungjawab. Agak lama. Last posting on March 2017. Banyak benda yang nak di kongsikan sebenarnya sepanjang 2 bulan Nad tak posting apa2 dekat sini. In Shaa Allah satu persatu Nad akan kongsikan. 


Ohh yea. posting hari ni Nad nak bagi tau dekat semua yang terbaca posting Nad atau siapa2 sahaja lah. Seperti sedia maklum macam dekat gambar atas tu, secara tidak sengaja Nad telah menjebak kan diri dalam dunia kesihatan dan kecantikan dengan melibatkan diri untuk joint team #shaklee dan #marykay Yeayy! Alhamdulillah 😊😊😊 Untuk makluman awak semua, Nad juga merupakan user #shaklee dan #marykay sejak beberapa tahun yang lalu. 

So far, sebagai pengguna #shaklee dan #marykay Alhamdulillah sangat memberi kesan yang sangat positif dengan izin Allah. Harus ingat, tak salah untuk kita mencari sesuatu yang terbaik untuk diri kita kerana diri kita dari hujung kepala hingga ke hujung kaki adalah pinjaman dari Allah untk kita melakukan ibadah yang sebaiknya. In Shaa Allah.

Jom dapatkan Set Sahur Shaklee dari Nad dan juga Set Cantik Meletops untuk raya nanti. Berminat boleh Whatsapp Nad 014-8477693








You Might Also Like

2 comments