BEAUTY CONSULTANT

August 13, 2017


Assalamualaikum..
Salam Sejahtera.


Happy Weekend awak semua 😏 Selamat beristirehat. Nampak tak tajuk post kita hari ni? he he he. Hai All blogger dan readers sekalian. Walaupun Blog Kak P tak ramai yang baca. tapi Kak P tetap nak share jugak dekat dalam blog Kak P ni.

Sebelum tu, Kak P nak tanya. You all pernah ada Beauty Consultant tak? atau orang melayu kata Perunding Kecantikan.. aagitu. Siapa tahu tugas seorang Beauty Consultant tu macam mana? Antara tugas beauty consultant adalah memberi nasihat atau pendapat atau juga maklumat mengenai sesuatu produk kecantikan. Selain daripada tu juga Beauty Consultant ini tugasnya adalah memberikan  maklumat mengenai kecantikan dan kesihatan terutama dari segi penjagaan wajah dan penampilan diri.



Kerjaya seorang beauty consultant bukannya mudah. Bila fikir2 semula besarnya tanggungjawab seorang Beauty Consultant tu kan. Tapi, bila kena pada acuannya, sangat mudah dan sangat seronok! Yeayy! Alhamdulillah 😍 Ada caranya macam mana kita nak jadi seorang Beauty Consultant yang professional yang kita sendiri boleh lakukannya. Walaupun sebelum ini kita bukan berada dalam beauty line apa tah lagi "ZERO" knowledge.


In Shaa Allah jika diizinkan Allah. Nanti Kak P share kan macam mana nak jadi beauty consultant yang best dan professional 😊😊 Kak P nak out dulu. Nak p dating sat nah! Assalamualaikum.


"TERIMA KASIH SUDI BACA ENTRY KAK P"

You Might Also Like

1 comments