Ke mana pergi

August 08, 2017



Assalamualaikum..
Salam Sejahtera 😊


Best ke Best dengan tajuk entry kali ini? Ke mana pergi. Hahahaha. Setelah berbulan sepi di dalam dunia blogger. Ohh no! Hanya manis dibibir sahaja. Konon nak rajin update blog. Sesungguhnya jangan percaya. hehehe. Hanya omongan kosong!

Buktinya! Scroll dari awal tahun punya Entry!. hahahaha. Ok. Boleh sambung angan2 tu tahun depan. Agaknya tahun depan sis dah kawen ke belum eark! hihihi. Wait and see. Lalala. Kalau dah kawen. Laaagi la ke laut agaknya. No! cuba jugak nak spend kan time dekat blog ini.

Lama dah blog ni dengan sis. Dari zaman putus cinta dengan ex boyprend lagi youuu. Kononnya nak mengubati hati yang lara... Aummmm.. Alhamdulillah kini ku bangkit dengan gagah dan berani! Eceh! and untill now sis masih single available. Wowww! Begitu utuhnya cintaku padamu. Chooi.. Hihihi. *tipu je. Apa pun terjadi Life must be go on.

Okeyh si cantik blogger dan reader sekalian, sis out dulu yea. Thanks!

Selamat membaca dari Sis Jelitawan Nad yang omey2.
*hukhukhuk jangan muntah hijau

You Might Also Like

1 comments