2017 akan pergi

December 30, 2017



Assalamualaikum...

Wahh lamanya tak berkongsi apa-apa di laman blog Nad ni. Tak syok pula rasanya kalau tak update apa-apa kan.. sebab nya nanti blog jadi tak aktif. Bila takda entry baru, orang tak masuk baca blog, seterusnya trafik blog akan merudum dan akhirnya krik krik je laman blog Nad ni seperti sekarang. Ke ada yang masih setia menanti entry Nad? *hehehe.. ada orang perasan.

Jadi apakah azam anda pada tahun baru ini? jangan bercakap pasal azam baru kalau azam tahun ni pun tak tertunai. Well, setiap orang ada impian dan keinginan yang bezanya adalah tercapai atau sebaliknya. 

Tahun 2017 banyak memory yang Nad ada. Suka duka tu semuanya resam kehidupan untuk kita lalui dan dalam pada masa yang sama untuk diambil sebagai pembelajaran dalam kehidupan kita.


Apa yang anda fikirkan mengenai azam 2018 nanti yea? Nad dah ada goal Nad sendiri. nak tahu? ok. tunggu entry Nad soon yea. 😅

Ok. Bye2. Jumpa next post! In Shaa Allah.

You Might Also Like

1 comments